Fina skidspår i Skräddarbacken och anmäld till Vasaloppet

Obs, denna nedre bild föreställer inte skidspår utan cykelbanan upp till Skräddarbacken
Under gårdagens vilodag när Amanda jobbade så passade jag på att gå en jäkla vända. Inte nog med att vi gick in till stan för att låna böcker på biblioteket med skolan igår så tog jag även en lång promenad med Alfons i bärselen. Anledningen till promenaden var att kolla av kvaliten på skidspåren i Skräddarbacken och det såg bra ut. Därefter så gick vi ända upp till Hyttbro för att se om det fanns spår upp mot Bjusan. Där var det endast packat med skoter, så knappt åkbart. Kolla in skidspår.se om ni vill veta hur skidspåren ser ut på din favoritanläggning, tycker det stämmer bra. För min del så bor jag bara lite drygt en kilometer från Skräddarbacken. 
Jag passade igår på att skaffa ett abonnemang på Bookbeat. För er som inte vet vad det är så kan man väl säga att det är typ som Spotify fast för ljudböcker. Givetvis är jag inte sponsrad av någon av nämnda företag och givetvis avslutade jag prenumerationen direkt. Tänker ju inte dra på mig onödiga kostnader. Anledningen till att jag skaffade ljudbokstjänsten är att jag ville lyssna på Dan Browns nya bok ”Begynnelse”. Jag har läst alla hans tidigare böcker och är ett fan av Dan Brown och denna genre. Har redan lyssnat på drygt fyra av de 19 timmarna. 

Idag så passade jag på att anmäla mig till mitt nionde Vasalopp. Ett lopp där jag hade som mål att bli topp-100 tio år i rad, men där jag förstörde den sviten under fjolåret. Såhär är mina placeringar i Vasaloppet från år 2010:

63 – 78 – 86 – 74 – 92 – 48 – 73 -104

Känns lite jobbigt att börja om sviten nu… Men jag får väl ändra om det till att klara av ett snitt under hundra. Ja ja, inte hela världen, det är ju ett riktigt skitlopp och jag har än inte fått en riktigt fullträff med både kropp och skidor. Målet för denna vinter är som alltid lite slentrianmässigt att bli topp-50.

I eftermiddag väntar löpband- och SkiErg-intervaller. Usch. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe