Tillbaka på banan (läs; bandet)

Goder afton. 
Snörade på mig Hoka-skorna efter två dagars välbehövlig vila. Ibland är det inte bara det fysiska som behöver vila, även den psykiska aspekten av att vila från träning är viktig. Nu hade jag ju så fruktansvärt dålig känsla i lördags och nästan en förkylning som jag motade bort, så då var det perfekt med en längre vila. 
Dagens pass blev ett nytt intervallpass där känslan var rätt så bra faktiskt, skönt! Började kalaset med tio minuter uppvärmning på löpbandet @ 10 km/h och 10%. Därefter så körde jag 5 set med följande:
3 minuter 11,5 km/h – 11,5% 
1 minut vila
2 minuter 12 km/h – 12%
1 minut vila
1 minut 12,5 km/h – 12,5% (sista setet 13 km/h – 13%)
1 minut vila 
Klev av bandet och begav mig direkt till SkiErgen för att blåsa av 15 minuter 40”-20” fördelat på:
5 stycken motstånd 10
5 stycken motstånd 6
5 stycken motstånd 1

Maxpulsen för dagen landade på 186 och snittpulsen under de 75 minuter jag tränade landade på 162. Bra pass!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe