Tisdag och dags för träning

Bilden ovan tog Jesper Nyström på mig direkt efter avslutad ceremoni i kyrkan i söndags. Jesper som för övrigt var en av dopets bäst klädda herrar. Han låter också hälsa att stafett-SM-guldet förra vintern ej var någon tillfällighet. 
Tillfälligheter eller inte för min del så kände jag ju mig en aning krasslig under lördagsnatten och har inte tränat sedan succén med Måns i lördags. Igår och idag så mår jag dock bra och kan planenligt återgå till träning igen efter två vilodagar. Perfa. Tänkte mig att jag kör ett löp- och SkiErg-intervallpass idag. Det sista på ett tag. Hoppas kroppen fungerar enligt plan. 
Efter denna dagen så har jag två ytterligare jobbdagar kvar innan ett välförtjänt jullov, det set jag fram emot. Hoppas vi bjuds på bra vinterväder och fina spår då bara, så ska jag försöka få till lite mer träningstimmar och skidåkning än under den senaste tiden, även det enligt plan och förhoppningen är då att jag får en stigande formkurva. 
Vi hörs efter kvällens pass. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min stak-skate

90 minuter 22,3 kilometer Bara lugn åkning. Mestadels stakning, men med lite tjuvskejt i några uppförsbackar. Samma tråkiga tvärnitsföre som igår. Sämsta känslan i kroppen på...

Tillbaka i spåren

Hej på er! Mycket turer fram och tillbaka för min del de senaste dagarna. Ni kan läsa några inlägg från min andra blogg som redogör...

En fin femmil

Tre timmar - 51,6 kilometer stakning fick avrunda denna vecka som landade på 231,9 kilometer och 15,25 timmar enligt min Garmin 945. En bra...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe