Finmorgon

Veckorna springer som vanligt fram i en rasande takt. Redan fredag igen och åter ett nytt träningspass Med eleverna på skidprofilen. Dagen till ära så gick jag igenom stakning en sväng till en början, pratade lite, berättade om olika tips & nycklar och lät sedan dom åka under överseende av mig. Därefter så åkte vi en lugn vända, totalt blev det för mig 1,15 timmar och lite drygt 16 kilometer. En lugn och skön träningsdag. 
Nu ska jag invänta ett samtal från mäklaren. Personen har läst gårdagens inlägg och jag skämdes så jag valde att ta bort det. Trots att jag har ett väldans humör så är jag ändå väldigt konflikträtt. Vet knappt om jag törs prata med personen i fråga. Förutom att vara konflikträdd så ogillar jag starkt att prata i telefonen också. Konstig jag är alltså.. Jag har fått ett besked under gårdagens eftermiddag om att sosse-banken Swedbank som sköter köparens lån skulle sätta över mina pengar vid en så kallad likvidavräkning vid första möjliga tid, det lät ju bra tyckte jag, tills jag fick reda på att det var den 22:a februari… Så för att se lite objektivt på det hela, utan att vara aggressiv så borde vi ju ändå kunna konstatera att jag inte gjort något fel, jag har skrivit på ett kontrakt för att sälja lägenheten den 31/1, pengarna har inte dykt upp och jag anser mig inte ha fått vettiga svar på varför. Jäkligt enerverande. 
Nu ska jag försöka jobba klar för dagen, sedan blir det hemfärd, där väntar förhoppningsvis en lugn eftermiddag och kväll. 
Hej hej!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

4 COMMENTS

  1. Vad är det egentligen för mäklare som har skött detta?! Jobbar denne ens för någon mäklarbyrå eller har du anlitat en kompis? Jag har både sålt och köpt ett antal lägenheter och har aldrig varit med om något liknande. Man anlitar och betalar för mäklaren för att denne bland annat ska företräda dig i frågor som detta. Du och köparen ska inte behöva ha någon kontakt i frågor som detta i överhuvudtaget. Skit samma huruvida detta står i fastighetsmäklarlagen eller inte. Det handlar om god sed. En bra mäklare ska företräda DIG i frågor som detta och absolut inte lägga över ansvaret på dig. Mäklaren som du har anlitat bör förhoppningsvis ha x antal år i utbildning och ska ha kunskap om hur frågor som detta ska lösas. Du ska inte ens behöva fundera över eller lägga någon som helst tid på detta. En prioritet för mäklaren bör även vara att hjälpa till med hur du ska gå tillväga för att få ut det skadestånd som du har rätt till i och med det uppenbara kontraktsbrottet.

  2. Ja jo. Du kan ha rätt. Har pratat med mäklaren nu iaf och vi är överens om att stryka ett streck över det hela och blicka framåt. Allt är grönt, pengar finns och jag får dom (lite sent tyvärr) den 22:a. Jag orkar inte tjafsa om det mer och är ej i behov akut av pengar. ”Felet” har legat hos köparen som hade ett inbokat möte i mitten av januari, men missade det och skrev således på lånehandlingarna för sent, därav väntan.

  3. Adam,

    Skall jag vara ärlig så tror tyvärr att du inte kommer att få några mera pengar, har tyvärr upplevt en liknande situation själv. Lika bra att du ställer in dig på det.

    Jocke

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe