Mot Morsa Rövklitt

Godmorgon. 
Lördagsmorgon och en ny biltur till en ort för att tävla. Idag väntar skimning-loppet i Orsa Rövklitt. Förväntar mig en ny uppsättning av allt ifrån träningskläder till kostym och både lunch samt middag för anmälningspriset. Det kommer sitta fint. Som vanligt när det är tävling där uppe så lockar det till bra motstånd och startfält, vilket gör att jag slipper få vind på näsan även idag, skönt. Klockan 11 går starten som vanligt och jag har startnummer 4, hoppas på att kroppen fortsätter leverera åt rätt håll nu!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Äntligen tävlingspremiär och en bra insats!

Hej på er! Idag vaknade jag i tid, tjoho! Förutom mobilen som väckarklocka så hade jag satt alarm på min pulsklocka och även iPaden! Nervös och...

90 min stak-skate

90 minuter 22,3 kilometer Bara lugn åkning. Mestadels stakning, men med lite tjuvskejt i några uppförsbackar. Samma tråkiga tvärnitsföre som igår. Sämsta känslan i kroppen på...

Tillbaka i spåren

Hej på er! Mycket turer fram och tillbaka för min del de senaste dagarna. Ni kan läsa några inlägg från min andra blogg som redogör...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe