Skriftlig varning igår, med mera


Foto: Orsa SK

Tar en ”pallfie”
På hemvägen igår så ringde en rätt trevlig gubbe från juryn som berättade att en kontrollant (en släkting till hon den där duktiga Orsa-åkaren, han var väl bitter för hennes brist på succé under gårdagen) i sista backen sett mig skejta. Han visste inte ens från vilket varv det var, men jag antar att det är från sistavarvet. På det första varvet stod jag i spåret, på det andra varvet låg jag bakom Gabriel Thorn i den branta backen med bedrövligt stavfäste. Enda jag gjorde då var att jag gjorde en riktningsförändring långt till höger för att överhuvudtaget kunna ta mig förbi alla motionärer som hade parkerat över hela spårbredden. Tur bara att jag fick en varning, men det var fan inte tal om något skejtande kan jag säga! Förresten så var det i den backen som Markus Jönsson storskejtade under Axa ski marathon för några år sedan, samme person skejtade även ifrån på i en kurva på Vasaloppet mellan Smågan och Mångsbodarna ett år. Där kan vi snacka skejt, inte när man försöker göra allt man kan för att försöka komma förbi ett tjockt gäng med motionärer. Nåväl. Jag skulle i alla fall få en skriftlig varning för ”företeelsen”. 
Fick en skriftlig varning ett annat år uppe i Orsa också, det var när jag ställde mig i ledet bakom dom första, men då var det någon nitisk TD som inte tyckte att jag skulle stå där eftersom att jag hade precis över 100 i FIS-poäng (kravet var under 100 för att stå längst fram). Då tyckte dårarna att jag skulle ställa mig bakom ett helt gäng med tjejer, jag vägrade och fick då en varning. Idioter finns det gott om. 
Idag så har jag börjat dagen med att kolla huvudklassen i OS, gick inget vidare för dom svenska herrarna tyvärr. Tveksamt om det kommer göra det någon gång under OS, möjligen en medalj i stafetten. Nu väntar frukost och sedan gym, hej!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Äntligen tävlingspremiär och en bra insats!

Hej på er! Idag vaknade jag i tid, tjoho! Förutom mobilen som väckarklocka så hade jag satt alarm på min pulsklocka och även iPaden! Nervös och...

90 min stak-skate

90 minuter 22,3 kilometer Bara lugn åkning. Mestadels stakning, men med lite tjuvskejt i några uppförsbackar. Samma tråkiga tvärnitsföre som igår. Sämsta känslan i kroppen på...

Tillbaka i spåren

Hej på er! Mycket turer fram och tillbaka för min del de senaste dagarna. Ni kan läsa några inlägg från min andra blogg som redogör...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe