Klassiskt + Löp


Tjeena!

Dagens enda pass är just lagt till handlingarna. Det blev en aning senarelagt på grund av att jag länge låg i soffan och gruvade mig inför att gå ut i regnet. Visserligen hade jag gått en promenad på åtta kilometer (37 totalt denna vecka, en riktig gångare verkar jag ha blivit), bland annat till affären under förmiddagen, men jag jade ju hunnit blivit torr igen. 
Jag körde endast lugnt idag, först 1,30 klassiskt på mina fyror i Skräddarbacken. Försökte åka i så mycket backar som möjligt. Det slutade på 20,6 kilometer och 355 höjdmeter. Det finns ju lite stigningar här alldeles i närheten av huset, det gillar jag. 
Efter rullskidorna så knöt jag på mig mina Hoka Clifton 3-skor och stack iväg på en kort joggtur. Jag har ju inte sprungit en meter sedan lördagens Ludvika Stadslopp  så det kanske var på tiden om jag ska springa Orsakajt’n imorgon?! Det var första dagen idag som inte mina vader värkte… Joggturen blev 30 minuter lång, 4,5 kilometer och 125 höjdmeter!
Avslutningsvis så vill jag tipsa om en ny sportdryck som jag fick igår från +Watt:

Ja, ni läste rätt, det är smak av Mojito. Kunde inte hålla mig utan testade direkt jag hämtat ut paketet och smaken var riktigt god! Testa du också, eller kanske något annat från deras sortiment, använder du koden ”ADAM” så erhåller du 25% på hela sortimentet!

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

35,6 kilometer löpning

Tjena! Idag har jag bränt av ytterligare ett fint löppass på över tre timmar! Denna gång blev det en lite annorlunda vända än de senaste gångerna....

20 stakintervaller

Med pannlampan på huvudet och mina Elpex 3 på fötterna så drog jag i eftermiddags ut på ett stakintervallpass. Det blev i princip samma vända...

Två h stak

Tråkig rubrik, tråkig dag, tråkigt pass och tråkigt väder. Ungefär så kan vi sammanfatta dagen. Jag kan åter ställa mig frågan: varför gör jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe