New bike day!


Hallå! 

Igår så fick jag hem min nya landsvägscykel, en Allebike med nya Ultegra-gruppen och med Ultegra-hjul. Riktigt fin verkar den och snygg är den! Den var i det närmsta helt ihopsatt, enda mer komplicerade grej jag gjorde var att kapa styrröret. Det var första gången jag gav mig på en sådan insats, men det var som att kapa en skidstav ungefär. Det svåra var att lista ut hur jag skulle få ut expandern ur röret, men en lätt knack med en hammare så var saken biff! 
Förutom att få hem cykeln igår så fick jag tre ytterligare paket, mer om dom sen (ni kommer få en del rabattkoder), men det var körigt kan jag lova. Vi hade nämligen en tid att passa till en födelsedagsbjudning, men vi hann! Igår fuskade vi med lite tårta, det var vi värda. 
Idag så ska jag köra ett lättare distanspass för att bara skölja ur kroppen. Hörs!
http://www.adamsteen.se/
Previous article60 minuter AIII, stakning
Next articleKlassiskt + Löp

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe