60 minuter tröskel, med impulser

Bra bilder nu.. Men vi har väl inte tid att hålla på fotografera, träningen är ju viktigare…
Veckans fjärde stakpass är ett faktum. Med mig idag hade jag Anton Enberg och Adam Larsson. Anton trodde han hade Marwe 7:or, Adam hade Marwe 6:or och jag Elpex med 4:or fram och 3:or bak. 
Efter en något längre uppvärmning så startade vi det 60 minuter långa tröskeldraget i Bomsarvet, åkte ut till cykelbanan längs riksväg 293, tog vägen över Vallmora och ut i Smedsbo, sedan vände vi i Morbygden efter 40 minuter och blåste raka vägen tillbaka till Brusala. Vi körde en impuls var sjätte minut, 12 maximala stavtag, annars höll vi oss omkring tröskel, jag gjorde det i alla fall. 
Adam drog de första sju minuterna, sedan gick jag upp och drog fram till minut 25 ungefär då jag släppte upp Anton i drygt fem minuter, sedan drog jag resten. Kanske hade jag lite lättare rull, men inte så mycket skulle jag tro. På sådana här längre drag så har det visat sig att vi kunnat köra ihop rätt bra, trots skilda tekniker. Perfekt ju!
Jag hade en rätt bra dag idag igen, mot slutet blev jag dock riktigt trött muskulärt, i triceps och skuldrorna framförallt. Nu är det bara att sy ihop säcken med två ytterligare stakpass denna veckan, ett av dessa blir intervaller! 
Siffrorna från tröskeldraget blev: 22,51 kilometer, 162 snittpuls och 175 maxpuls. Inte alltför hög puls, men ändå helt okej! Under uppvärmning och nedvarvning drack jag sportdryck  på tröskeldraget drack jag ingenting. Bra pass!
Nu ska jag ut och samla gångkilometrar!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

20 stakintervaller

Med pannlampan på huvudet och mina Elpex 3 på fötterna så drog jag i eftermiddags ut på ett stakintervallpass. Det blev i princip samma vända...

Två h stak

Tråkig rubrik, tråkig dag, tråkigt pass och tråkigt väder. Ungefär så kan vi sammanfatta dagen. Jag kan åter ställa mig frågan: varför gör jag...

När man inte tränar

Tjenare bloggvänner! Något som är väldigt populärt är ju att spela på internet. Det kan handla om olika onlinecasinon, slotsspel, poker, och liknande. De gånger...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe