Långjanne med grabbarna!

God söndagskväll kära läsare!
Idag blev det en invigning av min nya cykel, den var bra måste jag säga, desto mindre bra var mina ben och givetvis vindarna. Skönt då att det blev ett lugnt pass runt om nejderna här i södra Dalarna. Vi mötte upp Simon på vägen mot Falun och drog sedan av följande vända: Hosjö – Vika – Strand – Stora Skedvi – Bispberg – Säter – Gustafs – Torsång – Aspeboda. En nätt liten tur på totalt 125 kilometer och 4,30 timmar. Inga pangben och ingen hets, en skönt tur alltså. Trevligt gäng var det också. I Säter så drog vi ner till Säterdalen där vi inmundigade en fin smörgås med hästkorv. Inte nog med det så drack jag också en

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe