150 minuter stakning och Amanda stakar på film

Halloj!

Igår kväll så var vi på en släktträff med Amandas släkt, mycket trevligt, även om sådana tillställningar ofta inbjuder till ett för mig ohälsosamt ätande av snacks, mat och efterrätter. Idag har jag då valt att fasta hela dagen fram till kvällningen, lika bra det om jag inte ska svälla ut fullständigt. Ikväll ska vi dessutom hem till mina föräldrar för att äta middag + tårta för att fira min bror som strax fyller år. Som gjort för fetbuk på mig, därav fastande dag både idag och imorgon under vilodagen. 
Jag började dagen med att följa Amanda och hennes pappa på deras rullskidvända. Jag cyklade och  Alfons i cykelvagnen, Amanda åkte på mina Elpex med fyror fram och treor bak. Hon har fått rätt bra träff i åkningen måste jag säga, det är inte många tips och nycklar att jobba med som jag gett henne. I princip bara att hon ska starta stavtaget med en hög höft och att jobba mer med magen än armarna. Kolla själva:


Hör av dig till mig om du vill förbättra din skid- eller rullskidteknik så ska vi nog lösa det!

Efter Amandas tur på cirka en timme så bytte jag om direkt och gav mig av på rullskidorna. För min del blev det Elpexfyrorna bak och treorna fram. Försökte rulla på i skaplig takt, ett tempo i min värld som är lite högre än lugnt. Jag åkte en halvtimme i Skräddarbacken först för att få lite höjdmeter, därefter så blev det en längre vända runt Floda, Spraxkya och Alderbäcken. Passet avslutades med en till halvtimme i Skräddarbacken. Bra pass och helt okej känsla. Dock är det rätt trist att åka distans fortsatt, bara att släppa dom tankarna och göra jobbet. Idag lyssnade jag på ”Vägen till din första miljon” i ljudboksappen under tiden jag åkte. En bra och informativ bok, men för mig som ändå är något mer insatt i aktier och sparande så tycker jag att den är lite väl grundläggande, det mesta boken tog upp var jag redan bekant med.

Passet blev 2,30 timmar i tid, 41 kilometer långt, jag fick ihop 430 höjdmeter och snittpulsen landade på 117. http://www.adamsteen.se/
Previous articleÖmma ben!
Next articleDen sista vilodagen

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe