60 min tröskel – en kilometer längre än senast

Solsken ute och ändå tränade jag i

Ett av flera grusavsnitt som jag stör mig satan på i Borlänge. Här är det NCC, med deras personal som sitter i någon barack och gäspar hela dagarna. I över ett års tid så har det sett ut såhär. Hur jävla svårt kan det vara att asfaltera denna lilla bit?!? Jag åker omvägar med cykeln för att slippa denna stenkross. Jag har mailat om denna och om andra ställen, men får aldrig några vettiga svar. Sådana här dåliga arbeten har jag inte upplevt i Falun. Tur att jag har Skanska i min aktieportfölj och inte tröttluvorna på NCC.
För att avsluta i lite mer positiv anda så bjuder jag på en film på Alfons skratt som jag nämnde tidigare idag, kul att jag lyckades få det på film:

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

2 COMMENTS

  1. Haha NCC…

    Kommer ihåg när jag var på ett stort event för fastighetsbranschen hösten 2015. NCCs vd höll en lång monolog om hur viktiga alla "flyktingar" var för svenskt näringsliv . Han kända minsann en afghan som kunde 10 olika språk flytande (Jo tjena…). Detta var nog tom efter all statistik visat att en stor majoritet av alla de horder som kommit från Afghanistan, Syrien och Somalia hade mellan 3 och 6 års grundskola dvs de kunde knappt läsa och skriva på sitt eget språk…

    Ngt år senare fick han sparken pga inkompetens…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe