En dödsnatt.

BloggerImage
Söta Alfons. Han har rivit sig själv på kinden i sömnen för någon natt sedan, hans naglar har varit lite långa och det är väldigt svårt att få till en klippning av dom, men med mycket tålamod så går det till slut. 
Inatt var det en riktig dödsnatt, Alfons gnällde från och till under hela natten. Dessutom så kunde han inte ligga still en sekund. Apple watchen registrerade 3,53 timmars sömn. Jag är inte kaxig nu vill jag lova. Trött, irriterad och sliten. Från igår eftermiddag så verkar jag även ha blivit lomhörd, någon konstig grej i örat/öronen där jag halvt har lock i dom, samtidigt som. Det piper och jag hör lite dåligt. Gubbjävel-syndrom. 
Hörni, jag har kommit på att jag är rätt miljövänlig ändå. Jag cyklar till jobbet, går till affären, använder bilen oerhört sparsamt, jag plockar upp varenda pantburk jag ser och jag försöker slå av alla elektriska apparater hemma i största möjliga mån. Det är dock inte för miljön jag gör det i första hand, utan för att jag försöker spara pengar och bygga en pengamaskin. 
Idag är tanken att jag ska springa en tvåmilare lugnt efter jobbet, hoppas jag hunnit vakna tills dess!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe