Hyundai

Tjenare alla mina läsare!

Det här med bilar är ju någonting som intresserar många av oss. Oavsett om det är en bensin, diesel, elbil, plug-in hybrid, eller annat. Jag har tidigare ägt en Volkswagen golf, en Mercedes Benz cupé och nu äger jag en Mercedes Bens C-klass kombi från 2009. De två första bilarna drevs på bensin och den jag äger nu på diesel. 
Jag skulle kunna tänka mig en Hyundai faktiskt, jag har inbillat mig att dom gör bra och hållbara motorer framförallt. Jag såg på Hyundai center Stockholm att dom hade en rätt så nice plug in-hybrid där. För skulle jag köpa en bil nu, eller i framtiden så tror jag faktiskt att jag vill ha en som drivs av el, antingen via plug-in hybrid, eller en ren elbil. Det känns som att regeringen vill höja skatterna på de andra drivmedlen så att det till slut blir ohållbart att tanka. Men frågan är om dom inte kommer införa kilometerskatt eller liknande på el-alternativen. 
När jag tittar på Huyndai-bilarna så ser jag att dom börjar bli riktigt fina numer och ser mer ut som en bil ur premiumsegmentet, det gillar jag verkligen! 
Titta in du också om du är intresserad av en ny bil!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe