Lyft vikter och spurtat

Vi började dagen med att Amanda drog till gymet, medan jag och Alfons promenerade till Willys + skarv. Givetvis innan frukost för min del. När Amanda sedan tränat klart så var det min tur att bli trött. Idag väntade det ett gympass med efterföljande spurter. 
Jag stakade till gymet på mina Elpexfyror, efter gymet så drog jag upp till min backe (en med lagom snäll lutning) i Skräddarbacken där jag körde mina spurter, tio stycken med 25 stavtag maximal insats. De fem första med stillastående start och de fem sista med flygande start. Rätt jobbigt faktiskt! Perfekt att göra efter gymet när stakmusklerna är trötta. 
På gymet så körde jag följande:
– Uppvärmningsövningar, 30 kilo: 10 kickstöt, 10 lutande rodd, 10 overhead squats
– Frivändningar 4 x 5, 72,5 kilo
– Bänkpress 4 x 5, 77,5 kilo
– Lutande rodd 4 x 5, 65 kilo
– Magchrunches i cable cross 4 x 5, 109 kilo
– Tricepspress i cablecross 4 x 5, 77 kilo
– Chins 10 x 10, start varje minut
– Fyra TRX-övningar med fokus på bål och triceps. Ni hittar lite av mina övningar i TRX-banden här  TRX är nåt bland det viktigaste att köra på gymet (eller hemma) anser jag. 
Nu ska det bli skönt med vilodag imorgon!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

25-20-15’ stakintervaller

Idag har jag kört det första stakintervallpasset sedan axeln ramlade av förra lördagen. Där och då trodde jag aldrig att detta skulle gå redan...

71 kilometer stakning med efterföljande styrka

Hej på er! Sen träning idag igen. Men vad gör väl det?! Har gjort en del ärenden under dagen, bland annat besiktigat bilen (inga problem),...

4 x 15’ löpbandsurblåsning

Hejsan! Då har jag kört det första intervallpasset sedan axel-kaoset. Inga problem med det, men jäklar vad jobbigt det blev. Jag har tänkt tillbaka på...

2 COMMENTS

  1. Finns det något datum spikat för den årliga kraftmätningen runt Varpan?,- så att vi vanliga dödliga bloggläsare kan få chansen att beskåda hur storfräsarna hanterar ett par stavar samt förundras över er raska framfart!.

    Frågar ödmjukast!.

  2. Tjena! Senast jag åkte var väl för två år sedan och jag tror det var i början av augusti. Jag har inte hört något i år, antingen är det väl för att jag är hatad, eller så har det inte blivit något 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe