Mot Evertsberg och Vasakvartetten

God överklassmorgon!
Sitter nu vänster bak i Sågmyraledaren Mats Hellbergs bil och destinationen är Evertsberg för att springa Vasakvartetten. Vasakvartetten är precis som Vasastafetten en stafett, skillnaden är dock att Vasaloppets 90 kilometer är fördelat på fyra sträckor istället för tio. Jag ska som bekant springa mellan Evertsberg och Hökberg, en sträcka på 24,2 kilometer enligt arrangören. Igår skrev jag att jag inte tävlat längre än 18 kilometer, det jag glömt då är att jag ju sprang Vildmarksloppet och blev tvåa år 2016  den tävlingen är ju 32 kilometer. 
Vår tävling startade klockan 07,00, Vasastafetten startar klockan 09,00 och först av alla startade Ultravasan, redan klockan 05,00. Enligt planen så ska jag starta ungefär klockan 10,00. Tanken med mitt lopp är att försöka öppna och springa kontrollerat. Målsättningen är att springa under 4,00 min/km, klarar jag det så blir jag nöjd!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Fem intervallpass denna vecka!

Tjena! Ja, fem bra intervallpass på en vecka, det är inte alltid sådant händer. Idag fick jag till ett pass som faktiskt kändes ganska så...

Stakning i tröja(!)

En ganska ovanlig syn att se mig i tröja på denna tiden av året. Men med risk för regn så ville jag ej chansa. Ytterligare...

43 stakintervaller

Det var väl ett massivt stakande för min del. Det kändes idag vill jag lova. Ingen pigg kropp direkt. Blev ju lite lätt rökt...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe