Nordtrafik

Hej bloggvänner!

Man hör ju historier nu och då om folk som importerar bilar från USA. Antingen att dom köper via nätet hos exempelvis Nordtrafik, eller att man åker över själv. Det har ju dock sina fördelar med att anlita ett företag som har all information om vad man behöver i pappersväg och annat. Det finns ju problem som kan uppstå på vägen annars, med tullar, frakt och annat. Hade jag tagit hem en bil så skulle jag använda mig av Nordtrafik och en bil jag gillar är en Ford Mustang från 1967, dom är riktigt snygga måste jag säga! Jag gillar också lite större bilar såsom Chevrolet Suburban, dom ger ett jäkligt maffigt intryck! 
Går man in på Nordtrafiks hemsida så hittar man allsköns information om hur man går till väga när man bestämt sig för att ta hem en bil från andra sidan pölen, det ser riktigt smidigt och enkelt ut. Det är ju nästan så att man själv blir lite sugen att ta hem en snygg amerikanare, men det krävs ju en del tid, kunskap och pengar att äga dom också, så det får troligen bli senare i livet.   
Men är du själv sugen på att ta hem en amerikanare så tycker jag verkligen att du ska titta in Nordtrafiks hemsida!
http://www.adamsteen.se/
Previous articleStakmaran
Next articleMot Evertsberg och Vasakvartetten

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe