Två timmar klassiskt och nya upplevelser


Godkväll. 

Har betat av ett tvåtimmars klassiskt pass i Skräddarbacken på mina Elpexfyror. Inget särskilt alls faktiskt. Något trött, halvlåg puls och halvtråkigt pass, men jobbet måste ju göras. Jag hann 29 kilometer och plockade 440 höjdmeter under de två timmarna jag åkte. 
När jag var klar med träningen så fick jag höra av Amanda att hon var på väg hem från Jax (Jakobsgårdarna) så var det ett gäng ynglingar som skrek en massa glåpord, hotfullheter och var allmänt idiotiska i sitt beteende.  Det slutade med att Amanda blev så arg att hon började jaga dessa killar som enligt uppgift var 7-8 stycken bara var i 11-12 års ålder. Vi vet väl alla hur det ser ut nere på Jax + Tjärna Ängar, och då pratar jag inte om det geografiska. Det är så oerhört tragiskt hur detta samhälle har blivit, känns sådär att Alfons ska växa upp i det.. 
Imorgon väntar nya strövtåg!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

35,6 kilometer löpning

Tjena! Idag har jag bränt av ytterligare ett fint löppass på över tre timmar! Denna gång blev det en lite annorlunda vända än de senaste gångerna....

20 stakintervaller

Med pannlampan på huvudet och mina Elpex 3 på fötterna så drog jag i eftermiddags ut på ett stakintervallpass. Det blev i princip samma vända...

Två h stak

Tråkig rubrik, tråkig dag, tråkigt pass och tråkigt väder. Ungefär så kan vi sammanfatta dagen. Jag kan åter ställa mig frågan: varför gör jag...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe