Två timmar klassiskt och nya upplevelser


Godkväll. 

Har betat av ett tvåtimmars klassiskt pass i Skräddarbacken på mina Elpexfyror. Inget särskilt alls faktiskt. Något trött, halvlåg puls och halvtråkigt pass, men jobbet måste ju göras. Jag hann 29 kilometer och plockade 440 höjdmeter under de två timmarna jag åkte. 
När jag var klar med träningen så fick jag höra av Amanda att hon var på väg hem från Jax (Jakobsgårdarna) så var det ett gäng ynglingar som skrek en massa glåpord, hotfullheter och var allmänt idiotiska i sitt beteende.  Det slutade med att Amanda blev så arg att hon började jaga dessa killar som enligt uppgift var 7-8 stycken bara var i 11-12 års ålder. Vi vet väl alla hur det ser ut nere på Jax + Tjärna Ängar, och då pratar jag inte om det geografiska. Det är så oerhört tragiskt hur detta samhälle har blivit, känns sådär att Alfons ska växa upp i det.. 
Imorgon väntar nya strövtåg!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe