Två timmar löpning i skogen och trevligt event

Idag har det varit en rolig dag, trots att jag var dödstrött till en början, men två dubbla koppar kaffe och lite jävlaranamma fixade biffen. Jag cyklade till skolan, gick tre kilometer under min halvtimmeslånga rast, sedan gick jag med klassen in till centrum där vi deltog i klassjoggen och fick se en crossuppvisning av

På min Instagramstory så kan ni kolla på lite hopp om ni är intresserade av det.

Jag passade på att gå fyra kilometer runt klassjoggenbanan också, så allt som allt blev det elva kilometers promenad och lika många cyklade idag. Bra där Adam!

Träningen blev sedan ett fint löppass över Tjärnaberget, Muskboberget och Halla fäbodar, med lite skarvar här och var för att få ihop två timmar och över 20 kilometer. När jag springer så sällan och ändå vill få ut bra av löpningen så vill jag köra lite hårdare när jag väl springer. Idag var ändå dagsformen skaplig, så jag försökte ligga ganska högt i AI-zonen uppför, flyta på lagom på platten och släppa på utför, för att ge muskulaturen i benen lite stryk. Fick till ett bra pass måste jag säga, skapliga tider på de strava-segment jag har utsatta här och var i skogarna. Jag sprang i mina Inov 8 x-talon 212, dom sitter rätt fint i greppet, trots att det är lite blötare. De och mina Icebug Acceleritas är de bästa trailskor jag haft.

Det blev totalt 21,76 kilometer och 465 höjdmeter idag. Jag hade skapligt hög puls idag, snittet landade på 136, det gillar jag! Snittempot blev 5,31 min/km och det låter kanske inte mycket för världen, men i princip hela rundan gick på väldigt kuperad och ganska svårsprungen stig, så det är lite skillnad mot att nöta asfalt. 

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe