45 minuter stakning i residensstaden


Tjena gänget. 

Nu har jag gjort klart de fysiska aktiviteterna för denna dag, minst sagt duttigt, men en bra dag helt klart! Efter att jag kommit hem från jobbet så bytte jag om och sedan så drog vi till Falun. Jag blev avsläppt vid City Gross och stack iväg på Elpexfyrorna. 
Det var närmast nostalgiskt när jag stakade igenom residensstaden i höstskrud och rusningstrafik. Jag ska ju inte sticka under stolen med att jag saknar vägarna här runt omkring, även om de vägar jag åker i Borlänge är fullt dugliga, det går att bli trött även där. 
Jag fick ihop 45 minuter stakning, 12 kilometer och 195 höjdmeter. Det var helt okej och dagen slutade på två timmars träning. 
Imorgon ska vi till Romme för att köra elghufs, eller löpning med stavar är det väl jag sysslar med närmast, om du frågar någon som tror sig veta hur man gör åtminstone. 
http://www.adamsteen.se/
Previous articleFrostmorgon
Next articleMot Romme

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe