Dags för söndagsfemmil

Jag blev väckt imorse av Amanda med frukost på sängen, fast vid matbordet. Det var inte illa. Hon och Alfons hade blivit väckta redan klockan 05,30 av Boss, men dessförinnan så hade dom liksom jag sovit gott. Skönt för oss alla. 
Idag så väntar det ett nytt skidpass på Lugnet, då jag inte ska köra alltför hårt så är det inga problem med mycket folk, värre igår när intervaller stod på schemat. Planen för detta pass är att få till en femmil under tre timmar, det blir ju lite mer beroende av föret och skidorna än vad det är på rullskidor. Men tanken är ändå att jag ska snurra på i en fart/intensitet som är något högre än AI för att klara det. Pulsen brukar ändå vara rätt låg vid dessa pass. Får se hur det går idag då. Detta pass är ju i princip det enda långpasset jag kört på slutet och förhoppningsvis räcker det, åtminstone till Ski marathon-distanser och det är ju flest sådana lopp jag kör. Dessutom så tror jag inte min uthållighet blir sämre med åren, viktigare att fokusera på att göra bra, hårda pass, samt att lyfta tunga vikter emellanåt. 

Igår så testade jag att mata Alfons med blodpudding via min egen mun, ungefär något i stil med ”Lady och Lufsen”. Det gick bra, även om det inte syns på bilden ovan. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe