Måndagskäbbel


Hejsan kära vänner!

Denna vecka har fått en flygande start med tio kilometers promenad med barnvagn och hund. En perfekt start på både dag och vecka! Vi har även hunnit med att handla tacos till kvällens middag, även det en grymt bra vana, om jag får säga det själv. I köttfärsen brukar vi blanda i en liten skvätt på cirka 10-20% med vegofärs och det är faktiskt rätt så gott, om nu någon tvivlar på det. 
Strax så kommer min mamma och passar Alfons en sväng, då ska jag bege mig till gymet för att köra ett styrkepass. Imorgon väntar den sjätte dagens träning i rad och sedan på onsdag väntar en efterlängtad vilodag. Slit och släp, bara att göra jobbet. Nu har jag min träning utstakad till nyår, eller fram till första långloppet ”Craft Ski Marathon” i början av januari, därefter så ska jag åter se över träningen och anpassa den mer efter tävlingarna, vilket troligen mestadels blir lite mindre och lugnare träning. 
Hörs senare!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe