SkiErg-intervaller för andra gången på en vecka

God dag!
Åter har jag kört ett SkiErg-pass, ett ganska bra sådant också tror jag. Det blev löpning till och från gymet där jag totalt skrapade ihop 5,9 kilometer och 25 minuter, fin början och avslutning på passet. Mellan dessa löpningar så stod det SkiErg-intervaller på programmet och idag körde jag som följer:
10 x 4 minuter, 1,5 minuts vila. På de sju första körde jag på motstånd 8, resterande tre hade jag motstånd: 7, 6 och 10. Jag var en aning seg i musklerna från gårdagens gym och jag hade svårt att klara av de tre-fyra sista, men hellre köra idag och få vila imorgon efter jobbet. Planen var att försöka klara under 1,48 min/500 meter, det gick inte, men det var inte något bedrövligt resultat ändå. Nedan kommer ni få se lite bevisbilder från intervallerna:

1,49,2 min/500 meter i snitt alltså och en snittpuls som låg omkring 165-170 slag/minut, förutom den första som var på 154. Det var helt okej tycker jag!

Efter mina fyraminutersintervaller så var det dags för 5 x 30″-30″, resultat som följer:

Lyckades få upp pulsen som högst i 183 slag/minut på den sista 30 sekunder långa intervallen, mäktigt! 
Bra pass och okej känsla, skönt med vilodag imorgon!

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe