Tobaksfritt alternativ till snus?

Vilken timing! Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har jag precis vunnit hemmagjorda praliner under min sockerfria månad. Tre veckor har redan gått och det går, som sagt… förvånansvärt bra. Men suget efter att ha något i munnen blir jag ju inte av med, trots att det är omedvetet. Så nu när jag har börjat bita ihop och tänkt att jag ska klara det ändå så dyker det här fenomenet upp. Nordic Snus har levererat tobaksfria nikotinpåsar! Produkten heter Nordic Spirit. Det skulle ju faktiskt kunna vara min räddning i dessa gottegrisartider innan jul.

 

Dessa nikotinpåsar som jag har förstått ska smaka längre och ge en snabb kick följt av en långvarig, stabil nikotinleverans. Något som jag lockas av är också att portionspåsarna rinner mindre och salivet inte blir lika färgat som det annars blir av snus. Sen är de ganska snygga också med vita och fräscha dosor som ger en känsla av nordisk trädesign. Det är ju precis det jag tänker att man vill ha här norrut. Dessutom är påsarna kritvita. Känns lite vintrigt också. 

 

Sen kommer det till smaken. Jag som inte ska äta godis får här lyxen att välja mellan två smaker. Bergamot Wildberry eller Mint… Blir ju nästan som vuxengodis tänker jag? Så kan jag förbli smal och träna med ännu godare samvete. Jag försöker ju ligga i med träningen nu och då är det bra om jag kan hitta något alternativ till godiset.

 

Nordic Spirit True White Bergamot Wildberry är den smaken som kombinerar klassiska och moderna smaker i ett nytt tobaksfritt format. Den ska ha en finstämd karaktär där citrustonerna från bergamott kompletteras av sötsyrliga undertoner av vilda bär. Nordic Spirit True White Mint ger däremot en fräschare upplevelse med rätt mängd frisk mentol som kombineras med sötare pepparmint. Den ska ge en balanserad mintsmak. 

 

Man blir ändå sugen på att vistas utomhus nu när vintern smyger sig på och det börjar bli sådär krispigt ute. Allt känns mer genuint och skidorna är framme för att hjälpa mig hålla formen och ta mig runt i naturen. När jag tänker på det så kanske mint-smaken passar mig bäst? Tänk er en ännu friskare och krispigare smakupplevelse såhär års!

 

Nordic Snus själva säger att Nordic Spirit är ett modernt alternativ som ska ge en tobaksfri, fräsch och ren upplevelse som passar lika bra på festen som på jobbet. Vad tror ni? Kan jag kan byta ut mina vunna hemmagjorda praliner med en tobaksfri nikotinpåse?

 


http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe