Tortyrkammaren

Sådana här glada miner var det inte inatt när tortyrkammaren verkligen gjorde skäl för sitt namn. Alfons måste haft ont i magen eller något för han skrek och gnällde om vartannat från klockan 22 när jag gick till sängs fram till närmare klockan 01 innan han kunde somna. Klockan 06 var det dags igen för skrik- och gnällfest.. Som tur är skulle Amanda upp tidigt, så jag fick en timmes sömn på morgonkvisten. 
Det har varit rätt kämpiga dagar på slutet tycker jag, Alfons har varit rätt gnällig. Jag känner att jag har ganska dåligt tålamod över allt gnällande och det är inte alls roligt. Just nu känner jag mig dessutom som en zombie och vet knappt hur jag ska ta mig igenom dagen. Tanken är att åka till Falun i eftermiddag för att träna igen också. Just nu känns det allt annat än lockande, men det är åtminstone bara ett lugnt pass på schemat. 

Två tröttingar

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Korta löpbandsintervaller

Sådär, klar med träning för idag och vilodag imorgon. Tjoho! Dagens andra pass blev givetvis löpband. Inga konstigheter med upp- och nedvarvning: 5 minuter @...

30 min tröskel på skierg

En aning märkt av gårdagens styrka, så valde jag att idag köra i ett par 2XU-tights. Tidigare körde jag ofta i kompressionsstrumpor på alla...

Äntligen klassiskt!

Hej! Premiärerna för året duggar tätt. Idag var det träningsårets första klassiska pass. Visst, stakning hör ju såklart till den klassiska stilen också, även om...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe