Mot Hedemora och Matsboloppet


God morgon!

Nu bär det av till Hedemora för att staka tävlingen Matsboloppet. Enligt tävlingsledningen är loppet 10,5 kilometer långt. Jag har ett svagt minne av att jag tävlat där tidigare vid i all fall två tillfällen, men jag kommer inte ihåg alls hur det ser ut där. Spännande, det är inte ofta jag tävlar på ”nya” platser. Jag startar klockan 10,32,30, tillsammans med mig startar Ritard Timnell. 
Det är minus tre grader ute och regnet står som spön i backen, sjuka scener! 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Äntligen tävlingspremiär och en bra insats!

Hej på er! Idag vaknade jag i tid, tjoho! Förutom mobilen som väckarklocka så hade jag satt alarm på min pulsklocka och även iPaden! Nervös och...

90 min stak-skate

90 minuter 22,3 kilometer Bara lugn åkning. Mestadels stakning, men med lite tjuvskejt i några uppförsbackar. Samma tråkiga tvärnitsföre som igår. Sämsta känslan i kroppen på...

Tillbaka i spåren

Hej på er! Mycket turer fram och tillbaka för min del de senaste dagarna. Ni kan läsa några inlägg från min andra blogg som redogör...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe