Plockade någon plats, men var väl ändå inte bra


Ni ser ju, bedrövliga scener igen. 

Jag körde allt jag orkade hela loppet, kroppen kändes skapligt stabil utan att ha det där sista lilla. Körde själv i tre varv innan Tom Fahlén och Daniel Södersten kom ikapp. Lyckades gå med dom sista varvet runt, försökte till och med gå ifrån med några hundra meter kvar, men fick ingen lucka och blev nedspurtad av Daniel. Pisslopp. 
Nej, jag är inte speciellt nöjd med resultatet, kroppen eller något. Så jag vet inte hur det ska bli framöver, men jag antar att det bara är att kämpa på längs den inslagna vägen, det är väl kanske inte helt kattskit, men nästan. Jag ger inte upp! Får tro på min plan och inte tvivla på att jobbet ej gjorts, för det tycker jag ändå att jag har efter mina förutsättningar. Och egentligen, är detta hela världen då?! Jag kör det jag kan, tycker ändå att det är kul och jag har en familj hemma som jag tycker om. Det går upp och det går ner i idrotten och i livet, så är det väl bara. 
Siffror från klockan  27,33 min, 10,06 min, 176 snittpuls, 183 maxpuls. 
Imorgon inleder vi en vecka med lite mer timmar igen!

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Blandad tröskel + hårt

Yes, klar! Pass nummer två blev en ny variant. Som vanligt 10 minuter före och efter i sub 2,00-tempo, 2 x 20 snabba drag på...

3 x (5-3-2’) löpband

Hej där. Dagens första intervallpass är klart och det kändes bättre nu än på några dagar. Glädjande! Upplägg som följer: - 10 min uppvärmning @ 15 km/h,...

Luftfuktare

Luftfuktare borde vara en viktig del av din vinterrutin. Vintern är en tid då de flesta människor är inomhus oftare än under sommaren, och...

2 COMMENTS

  1. Mycket mindre tapp mot vinnaren samt mycket mindre tapp mot snabbaste tid än lördagens lopp. Det måste ju ändå ses som positivt i första loppen på länge eller?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe