Ajdå.

Jag tror jag kom någonstans mellan 30 och 40. Jag körde det jag hade hela vägen och klarade ett av dagens mål: att inte psyka ur! Så långt allt positivt, men det slutar där, tyvärr. 
Jag hängde med täten uppför första backen, sedan försvann dom, trots att jag låg kloss i rygg. Resten av loppet blev en plåga och en mental kamp att inte balla ur. Under hela loppet blev jag passerad av folk och jag kunde inte hänga med någon av dom. Det var lite hopplöst där ett tag, men som sagt försökte jag verkligen köra hela loppet det som fanns. Mot slutet av tävlingen så sjönk pulsen till typ 140-150, jag blev även hungrig (fet som jag är), trots att jag tyckte jag körde så fort jag kunde. Bestämde mig med någon kilometer kvar att jag skulle försöka få upp pulsen till över 170 igen och jag lyckades med både det och att plocka två-tre personer!! Jippie. 
Jag körde på ganska hårda kallföres skateskidor idag. Troligen med fel struktur och ett fel val av skidor. Förhoppningsvis är jag inte så här dålig.. Men vad vet man. Jag är rätt osäker på min förmåga när det kommer till långlopp. Men jag har varit i denna sits förr, jag har tränat hårt i många år och jag ska åka bättre än såhär. Nu vänder vi skutan! Hade i alla fall folk runt om mig på loppet och åskådare som bevittnade hur bedrövligt glid jag hade. Alltid något. 
Solen lär ju gå upp imorgon igen och jag tror att Alfons blir lika glad att se mig när jag kommer hem igen!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Skierg-PERS!!!

Såja Adam, där satt den! Smattrade in ett nytt prydligt pers på mitt ”härliga” 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1’-pass idag på Skiergen. Än kan gubben! Såhär var min kväll upplagd: Skierg...

Blandad tröskel + hårt

Yes, klar! Pass nummer två blev en ny variant. Som vanligt 10 minuter före och efter i sub 2,00-tempo, 2 x 20 snabba drag på...

3 x (5-3-2’) löpband

Hej där. Dagens första intervallpass är klart och det kändes bättre nu än på några dagar. Glädjande! Upplägg som följer: - 10 min uppvärmning @ 15 km/h,...

5 COMMENTS

  1. Ja, ganska isigt, men ändå sög mina skidor fast och jag fick stå bredvid spåren där jag upplevde det som att det gick lättare.

    Japp! Tack 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe