Anmäld till Vasaloppet och skate-morgon


God förmiddag och trevlig fredag på er!

Igår så anmälde jag mig till mitt nionde Vasalopp, jag var redan ifjol anmäld till mitt nionde lopp, då i följd, men jag blev ju som bekant tvungen att avstå då jag fått en förmodad hjärtmuskelinflammation. Så det här med Vasalopp i följd är ju tyvärr förstört och även att klara topp-100 på alla lopp är också förstört i och med att jag blev 104:a senast, år 2017, bedrövligt dåligt. Så mitt senaste och enda Lidingölopps-resultat från nu i höstas med en 91:a plats är bättre än mitt senaste Vasalopp, mäktigt! Hoppas jag får till ett bra lopp i år, jag ska göra mitt bästa åtminstone!! 
Under morgonen idag så har jag tränat ihop med gänget på skid- och orienteringsprofilen uppe i Bergebo. Jag körde skate, totalt 1,15 timmar. Kroppen kändes precis som igår rätt så seg och trött.. Bara att gilla läget och försöka inte lägga för mycket vikt vid det!
I eftermiddag så tänkte jag bränna av ett kort intervallpass på skiergen
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe