Bergeboloppet idag

Han är rolig med sina upptåg Alfons. Idag så fann jag honom såhär i soffan! Han är överallt och pillar på allting. Fortsatt är min bilnyckel borta också.. Bara att hålla stenhårt i den andra jag har kvar.. 
Idag så ska jag tävla tio kilometer (2×5 km runt elljusspåret) i Bergebo. Tror tävlingen heter Bergeboloppet, men det är en del i Bergebo Ski Weekend i alla fall. Jag startar klockan 13,05,30. Planen med loppet är att få ett bra träningspass efter denna för mig ganska hårda träningsvecka. Därefter väntar det veckor där jag åter ska försöka mig på att komma i form, något som kan vara nog så svårt. Jag tycker det är svårt att hitta en lämplig nivå på träningen, tränar jag för lite så blir jag seg och tränar jag för mycket så blir jag ju trött, såklart. Men många gånger kan jag tycka att jag kan hålla en ganska bra och stabil form med mycket träning i ryggen. Dock så inbillar jag ju mig att mindre träning ska vara formdrivande. Bara att kämpa vidare och försöka träna det jag tror på! 
Hörs senare!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Äntligen tävlingspremiär och en bra insats!

Hej på er! Idag vaknade jag i tid, tjoho! Förutom mobilen som väckarklocka så hade jag satt alarm på min pulsklocka och även iPaden! Nervös och...

90 min stak-skate

90 minuter 22,3 kilometer Bara lugn åkning. Mestadels stakning, men med lite tjuvskejt i några uppförsbackar. Samma tråkiga tvärnitsföre som igår. Sämsta känslan i kroppen på...

Tillbaka i spåren

Hej på er! Mycket turer fram och tillbaka för min del de senaste dagarna. Ni kan läsa några inlägg från min andra blogg som redogör...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe