Ett steg åt rätt håll


Efter mycket om och men så stod jag på startlinjen i Oxberg klockan 11,00 idag. Var osäker både fysiskt och psykiskt på allting. Starten gick och jag låg på repet direkt. Lyckades hamna i någon form av grupp i svansen på de första och inne på Vasaloppsspåret så kom jag till slut ikapp andragruppen i alla fall. Låg igruppen  stundtals med nöd och näppe och ibland så kändes det ändå okej. Tyckte att jag jobbade mig in i loppet och det var väl en okej insats, men inte mer. 
I andragruppen så slogs vi om platserna 4-12, jag hade inte så mycket att slåss om på slutet så jag fick stryk av de flesta motionärerna i gruppen och blev nia, men jag är väl den största motionären själv, så jag får väl vara glad att jag ens klarade att gå med dom.. 
Får se om det blir bättre framöver, eller om jag är så här jävla dålig. Troligen är jag väl en riktig sopa bara, så det är väl bara att vänja sig vid det. Får försöka skärpa till mig med det psykiska och även med kosten nu, då jag är riktigt fet igen. 
Jag tycker inte att det svarar i kroppen riktigt, men jag har ju varit sjuk, jag har varit jävligt osäker på start till och med idag och dessutom så är jag sjukt täpt i näsan. Får se hur allt känns framöver nu med motivation, träning, psyke och hälsan.
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Skierg-PERS!!!

Såja Adam, där satt den! Smattrade in ett nytt prydligt pers på mitt ”härliga” 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1’-pass idag på Skiergen. Än kan gubben! Såhär var min kväll upplagd: Skierg...

Blandad tröskel + hårt

Yes, klar! Pass nummer två blev en ny variant. Som vanligt 10 minuter före och efter i sub 2,00-tempo, 2 x 20 snabba drag på...

3 x (5-3-2’) löpband

Hej där. Dagens första intervallpass är klart och det kändes bättre nu än på några dagar. Glädjande! Upplägg som följer: - 10 min uppvärmning @ 15 km/h,...

6 COMMENTS

  1. Bra åkt idag!! Tänkt på att det bara är några dagar sedan du sket vatten och spydde som en gris och det är knappast bra uppladdning så det finns garanterat mer att hämta framöver!

  2. Tror inte problemet ligger i din nuvarande vikt. Det känns som du stressar upp dig för småsaker i vardagen, det är viktigare att träna i harmoni och ta mindre bra saker/händelser i vardagen som man inte kan påverka med ro. Som ex. fan jag har bara sovit 6-7 timmar i natt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe