Northug – Min historia, träningstänk och beställt en Skierg!

Från en av gårdagens två saxbackar, detta är toppen av ”Elofsson-backen”. Jag hade enligt uppgift en ”klockren saxning”. Länk till artikel på Sweski hittar ni

Avslutningsvis så vill jag bara berätta att igår så gjorde jag äntligen slag i saken och beställde en Skierg från Skistart! Fan, det är lika bra tänker jag. Jag kommer ju inte få mer tid till att träna och det kan vara jävligt smidigt att ha en hemma i källaren. Hoppas den passar bara, enligt måtten så ska den vara 216 centimeter hög och jag mätte höjden i taket i källaren till 218 centimeter… Spännande. 

http://www.adamsteen.se/
Previous articleSäsongens första seger!
Next articleSpy-VM

Related Articles

35,6 kilometer löpning

Tjena! Idag har jag bränt av ytterligare ett fint löppass på över tre timmar! Denna gång blev det en lite annorlunda vända än de senaste gångerna....

20 stakintervaller

Med pannlampan på huvudet och mina Elpex 3 på fötterna så drog jag i eftermiddags ut på ett stakintervallpass. Det blev i princip samma vända...

Två h stak

Tråkig rubrik, tråkig dag, tråkigt pass och tråkigt väder. Ungefär så kan vi sammanfatta dagen. Jag kan åter ställa mig frågan: varför gör jag...

6 COMMENTS

  1. Nu får allt Vasafrillan steppa up sitt game på skiergen när tider ska mätas,jämföras och analyseras

  2. Kul med SkiErg Adam! Du är mycket bättre tränad än mig och kommer slå mitt 5000 m-rekord inom kort. Tänk på att det är lag på att första passet på en ny SkiErg alltid är 5000 m så fort som möjligt. Jag gissar att du får 17.41 min på första försöket.

    Northugs bok är kanon, jag läste för några veckor sedan.

  3. Jag har 2.15 i min källare och får plats så det ska nog inte vara något program problem. Kolla auklands senaste inlägg,dar har du ett riktigt bra skiergpass

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe