Spy-VM

5-6 timmars sömn de senaste tre nätterna, inte kunnat somna. Inatt hade jag dessutom först en rejält svullen mage (ja, mer än vanligt). Först blev det 4-5 vändor på toaletten med ganska rinnigt avfall, så att säga. På den sjätte vändan så tog jag med mig en hink från städskrubben i farten till toan, då blev det dubbla utblås en stund. Lyckades somna en vända någongång mellan typ två och fyra, innan det åter var dags att fylla hinken. Jävla piss alltså. Hade möjlighet att sova till efter klockan 09, men jag kunde inte. Nu mår jag okej, men är lite trött såklart. Vet inte om spyorna beror på magsjuka eller maten. Det återstår att se, dock så är det bland det värsta jag vet. Då jag jobbar i skolvärlden så blir det nu två dagar hemma från jobbet i alla fall. 
Fan att jag ska ha en sådan otur jämt, inte nog med att jag är Sveriges sämsta längdskidåkare som satsar på långlopp, jag får aldrig visa vad jag kan heller. 
Nåväl, det finns andra saker här i livet som är viktigare. Det går ju upp och det går ner, så är det med allt. Bara att flyta med och göra det bästa av situationen. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

25-20-15’ stakintervaller

Idag har jag kört det första stakintervallpasset sedan axeln ramlade av förra lördagen. Där och då trodde jag aldrig att detta skulle gå redan...

71 kilometer stakning med efterföljande styrka

Hej på er! Sen träning idag igen. Men vad gör väl det?! Har gjort en del ärenden under dagen, bland annat besiktigat bilen (inga problem),...

4 x 15’ löpbandsurblåsning

Hejsan! Då har jag kört det första intervallpasset sedan axel-kaoset. Inga problem med det, men jäklar vad jobbigt det blev. Jag har tänkt tillbaka på...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe