Tre timmar klassiskt

Jag tror att det var första gången på tre år som jag ställde mig på en klassiskt vallad skida idag. Skins-skidor i all ära, men en skida vallad för rådande före är ju faktiskt klart mycket roligare att åka på. Idag var det någon minusgrad och perfekt med en violett burk. Under passets gång hade jag inte många släpp alltså, fantastiskt! 
Nere på Lugnet så träffade jag många legender, bland annat blogg-kollegan Viktor Brännmark och så fick jag hälsa på min favorit-vloggare Jens Burman, mäktigt! 
Träningspasset jag körde var ett lugnt pass på tre timmar, där hann jag bland annat med att köra två varv på det fina femtonkilometersspåret. Totalt skrapade jag ihop 41 kilometer och 920 höjdmeter, inte illa!
Imorgon väntar som tidigare nämnt tävling i Bergebo. 

http://www.adamsteen.se/
Previous articleResidensstads-häng
Next articleBergeboloppet idag

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe