75 minuter på tvåans växel


God förmiddag. 

Det var inte direkt någon fröjd att åka skidor idag. Det har snöat rejält inatt och lägg där till en temperatur omkring nollan. Jag tror inte det var så långt ifrån en decimeter nysnö som kommit och visst att det är bra med snö när man vill åka skidor, men nu får det väl ändå räcka?!
Under träningen så åkte jag till 90% på tvåans växel, uppför som utför. Snitthastigheten landade på 10 km/h, mäktiga siffror! Nåja, det blev ett avklarat pass enligt planen åtminstone och det får ju vara bra så. 
Trevlig fredag på er!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

6 COMMENTS

  1. Fan, du hinner ju trappa ner elitsatsningen innan klimatdårarna får rätt om att det aldrig mer kommer finnas snö i Dalarna!

  2. Du glömde ange snittpulsen, som helst skall ligga under 50% av max för att understryka att man egentligen är så jävla mycket bättre…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe