Åtta Bessemmerloppet 2019

Jag ska väl inte bortförklara mig alltför mycket, jag är inte alltför missnöjd ändå. Igår så kunde jag inte äta någonting. Tanken var ändå att ställa upp på dagens Bessemmerloppet. Mot kvällningen så blev jag dock rejält sämre i min mage och jag fick rejäl diarré. Det blev 5-6 långa sittningar på toan, jag var helt energilös, orolig/uppsvälld mage och sänkt. Så från 50/50 till att starta var det 99,9% säkerhet att jag inte skulle köra. Jag hade dock packat allt och tänkte att det kan gå. 
När jag vaknade imorse så var jag dock pigg och hungrig för första gången på flera dagar. Så jag gav det en chans och drog till Bessemmer. 
Jag hade en skaplig kropp idag i nästan två av tre varv. I ungefär halva loppet låg jag i andraklungan med platserna 2-6. Sedan blev det ridå. Men jag höll ihop det mentalt idag och det var faktiskt ett av målen. Det andra målet var att få en bra genomkörare. Kroppen kändes rätt bra som sagt i en början, men sedan blev det slut på energi. Pulsen var väldigt hög och fin till en början, sen när väggen kom så sjönk den. 
De sista kilometrarna så var jag helt vimmelkantig och jag var rädd att jag inte skulle ta mig i mål. Tappade två platser till på sistavarvet. Men när energin tar slut så är det inte mycket att göra åt saken. 
Jag är ändå nöjd med genomförandet och det var kul för min bror att bli fyra idag, väldigt imponerande! Nu är man förpassad till andraparen av skidor framgent..!
Efter loppet så låg jag i många, många minuter helt utpumpad. Detta var bland det värsta jag gjort. Men får jag bara återhämta mig från detta så tror jag att det kan bli bra till Vasaloppet! Jag mår dock illa igen nu…
Siffror från klockan:

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

2 COMMENTS

  1. Visste inte att din bror var så bra! Trodde att han mest åkte för husbehov…
    Vikten måste väl ändå vara rekordlåg nu…? 🙂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe