En vecka kvar…

Vi var på restaurang Basta i Borlänge igår. En italiensk restaurang. Vi båda åt pizza till huvudrätt och sedan en nutella-pizza till efterrätt. Vi var väl inte helt imponerande av det, inga större fel alls, men inte heller något speciellt. Det var okej. Sen tyckte vi båda ljudnivån var ganska hög och skränig. Nåväl, det blev en trevlig kväll i alla fall och vi gick både dit & hem. Skramlade ihop 13 kilometers gång igår, men vad hjälper det när man ätit för en hel småstad. Vi passade även på att köpa godis nere på stan, lika bra att dega ner sig rejält när man ändå inte kan träna tänker jag.. Jag får ta tag i vikten nästa år.. Vi var hemma redan klockan 22, så det var inte någon sen tillställning. Tur var väl det då jag inatt sov med Alfons som hade en gnällfest vid flertalet tillfällen under natten. Något jag märkt är att så fort man bara druckit lite vin så är pulsen väldigt hög på natten, lägg där till godis/socker så har man en rejält förhöjd puls på cirka 10-20 slag. Det hade jag inatt. Kanske inte den bästa uppladdningen till ett eventuellt Vasalopp. Men vad fan, man måste ju få leva lite också.. 
Idag så tror jag att jag är lite friskare i alla fall. Mitt halsont har nog faktiskt släppt vilket känns skönt. Jag är snuvig, men har inte ont i bihålorna. Har lite löst slem i bröstet också. Jag vilar på och försöker se till att bli frisk inför nästa söndag. Helst vill jag få till några lugna och ett lite hårdare pass också. Men först och främst måste jag ju bli frisk för att kunna åka skidor igen!
Avslutar med tre bilder på Alfons från gårdagen:

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe