Fika, vikt, återhämtning och så vidare

Under gårdagen så kom Simon Andersson och Jesper Nyström förbi för

Alla börjar samtidig på given signal och man ska på kortast möjliga tid svara rätt på uppgifterna. Jag klarade alla 100 på 2,20 minuter nu senast, det ger ett snitt om 1,4 sekunder per tal, helt okej ändå. Behöver kanske inte nämna att jag var snabbast av alla, men jag gör det ändå. De enda talen som jag tycker är lite svårare och som jag måste tänka till lite extra kring är 9×5 – 9×8, av någon anledning.

Nu ska jag och Alfons bege oss ut på en ny promenad i solskenet!

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

25-20-15’ stakintervaller

Idag har jag kört det första stakintervallpasset sedan axeln ramlade av förra lördagen. Där och då trodde jag aldrig att detta skulle gå redan...

71 kilometer stakning med efterföljande styrka

Hej på er! Sen träning idag igen. Men vad gör väl det?! Har gjort en del ärenden under dagen, bland annat besiktigat bilen (inga problem),...

4 x 15’ löpbandsurblåsning

Hejsan! Då har jag kört det första intervallpasset sedan axel-kaoset. Inga problem med det, men jäklar vad jobbigt det blev. Jag har tänkt tillbaka på...

8 COMMENTS

  1. Äh det är bara vätska. Läste en bok om MMA/Muay Thai. Där var det en kille som droppade 7 kg på 24 h inför en invägning. Från 77 kg till 70 kg har jag för mig. Närings- och dietexperterna i teamet hade räknat ut att så mkt var vätska hos honom.

    Vätsketömning inför Vasan alltså!

  2. Ja det är under längre tid på överskott men en del blir också alltid muskler när man går upp i vikt. Så inte 100 % fett alltså. Fördelningen fett/muskler vid vikt uppgång är genetiskt så det kan vara väldigt olika från person till person. Jag har 99 % och 1 % musklet tex… 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe