Kampen mot klockan och identiteten

Igår fick jag hem ett gäng med coldzyme, hoppas dom kan hjälpa mig i jakten att bli frisk! Just nu känns det dock inte bra med halsont och rejält med snor, samt lätt smärta i bihålorna. Piss också. Vanligen brukar jag inte vara förkyld och de senaste årens förkylningar har varit på 1-3 dagar väldigt lätt. Detta är något annat.. Det är typiskt att det alltid ska vara något skit och att man aldrig får vara nöjd. Men samtidigt så är det väl bäst att bara acceptera och försöka göra det bästa av situationen. 
Trist ändå att inte kunna få göra sig själv rättvis på Vasaloppet, jag vet ju inte hur många mer lopp jag har framför mig. Men samtidigt är mitt idrottande så mycket mer än det där dyngloppet egentligen. Det är ju bara för att alla andra är så galet hysteriska kring det. Jag tror nog jag kan få till några mer säsongen på skidorna, jag tycker ju om det på något konstigt sätt ändå. Dessutom så tror jag inte att jag klarar av att lägga av, hela min identitet hänger på detta idrottande. Många andra har ju sitt arbete som sin identitet, och jag som ”bara” är elevassistent utan något ”riktigt” jobb har ju liksom bara detta. Givetvis har jag ju min familj, men det är ju inte på samma sätt kopplat till min identitet. Jag tror just den där identitetsbiten är den största anledningen till att inte kunna lägga av. Sen gillar jag ju också givetvis att träna, känna mig i form och så vidare. Men ni fattar kanske?
Inatt så lyckades jag få in åtta timmars sömn, men inte blev jag frisk för det. Jag tog cykeln till jobbet, eftersom att jag är för snål för att starta Benzen. Även om jag skiter i miljön så blir det ju ändå ganska bra då jag är så pass ekonomiskt lagd som jag är. Dock så var det nog inte ett så smart val att varken cykla, eller ens gå till jobbet idag. Hade egentligen behövt vara hemma och kurera mig. Men har man arbetsmoral så har man… 
Ingen har skickat någon krya på dig-Swish heller (0761664997), det är tacken det till er favoritbloggare..

Förresten: Passa på att klicka hem ett Salomon vätskebälte inför Vasaloppsveckan hos Skistart, jag använder detta och det fungerar grymt!

Under gårdagens eftermiddag så hade jag och mini-mannen en liten frukstund
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

25-20-15’ stakintervaller

Idag har jag kört det första stakintervallpasset sedan axeln ramlade av förra lördagen. Där och då trodde jag aldrig att detta skulle gå redan...

71 kilometer stakning med efterföljande styrka

Hej på er! Sen träning idag igen. Men vad gör väl det?! Har gjort en del ärenden under dagen, bland annat besiktigat bilen (inga problem),...

4 x 15’ löpbandsurblåsning

Hejsan! Då har jag kört det första intervallpasset sedan axel-kaoset. Inga problem med det, men jäklar vad jobbigt det blev. Jag har tänkt tillbaka på...

14 COMMENTS

  1. Du borde ju definitivt ta MBn till jobbet!! Om du ens ska åka dit. Jag hade aldrig åkt till jobbet om jag var så pass sjuk. Men jag har ju förmånen att kunna jobba "hemma" iofs…

  2. Folk betalar för aftonbladet plus utan att blinka så att de kan läsa alla vänstervridna artiklar dygnet runt… Men ge ett bidrag till någon som faktiskt skriver något bra, underhållande & inspirerande verkar vara väldigt svårt..? En swish är given! Skickat. Keep it up och krya på dig!

  3. Miljöalarmismen är samtidens största bluff tillsammans med påståendet att migranterna ska rädda våra pensioner…

    Ett sätt att kolla upp det är att läsa vad som skrivits för 10,20 30, 40 år sen om detta. Även då fanns det artiklar om att "isen vid Nordpolen kommer att smälta om 10 år". Isen är dock mer utbredd nu än snittet de senaste åren. Nog för att människan påverkar miljön men det finns mkt som påverkar miljön och det är så många okända variabler att det inte med säkerhet går att göra så kategoriska uttalanden som det görs på daglig basis i media.

  4. I 30 år har det skrivits om att havet kommer att stiga över Maldiverna pga issmältningen läste jag. Nu skrivs det samma sak men myndigheterna på Maldiverna bygger tydligen nya flygplatser för att kunna öka turismen + att havsnivån inte stigit en millimeter… 😀

  5. Lite knepigt det där med att koppla för mkt av sin identitet till på ngt som är så kopplat till prestation som ju idrott är. Det är lätt att självkänslan blir helt kopplat till prestationen vilket nog inte är helt lyckat. Risken är att självkänslan går upp och ner som en berg och dalbana beroende på idrottsresultaten. Det är nog bra att försöka frikoppla sitt värde och självkänsla från prestationen. 🙂

  6. Tänk på oss mediokra vanlisar som inte direkt gör några idrottsprestationer att tala om. Självkänslan är ständigt i källaren… 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
321SubscribersSubscribe