Seger Lilla SS 2019

Vi börjar med bilder och en film från dagen:

 

Efter morgonens promenad där solen stundtals sken och temperaturen stod stabilt på tolv plusgrader så tyckte jag att det var en bra idé att klippa av armar och ben på en gammal tävlingsdräkt. Det var det väl fortfarande kan jag tycka, dock inte att tävla i den i 4-5 plusgrader och spöregn. Men dum som jag är så tog jag inte med mig någon lång dräkt dit, så jag fick vackert stå mitt kast.
Efter en cirka timmeslång uppvärmning som höll på att få mig att missa starten så kom jag iväg med IFK Moras Gabriel Strid. Planen innan var att jag skulle försöka hänga med honom och om det kändes bra försöka mata på lite mer på andra varvet (vi körde 2 x 5 kilometer). Planen sket sig direkt och jag gick upp i spets, tycker att jag körde kontrollerat och hårt. 
In mot varvningen så får jag en lucka på Gabriel och jag ser att Måns Sunesson som startade 30 sekunder före mig hade åkt fel i varvningsspåret och tappat rejält på det. Jag lyckas gå förbi både honom och den en minuter före mig startande Emil Johansson i backarna på andra varvet (Emil lyckas dock komma ikapp mig igen och slå mig i spurten). På toppen av andra varvet så ser jag att Gabriel är nära mig bakom, men inte alltför nära och jag lyckas mata på det jag har ända in i mål. Jag har inte sett några resultat, men jag är ganska säker på att jag vann dagens race. 
Det kändes ändå helt okej idag och trots att det var riktigt blött så var ändå spåren förhållandevis lättrörda och hårda. Lite skillnad mot de spår jag brukar träna i… 
Enligt min nya Polar-klocka så var loppet idag 8,92 kilometer, jag såg på Måns Sunessons Strava att han hade 9,52. 600 meters felmarginal är fan inte okej och nu ska Polar få ett riktigt gnälligt mail kan jag lova!! Övriga siffror från racet enligt klockan är:
24,46 minuter
181 snittpuls
187 maxpuls
200 höjdmeter
Fin genomkörare!
Edit 19.58. Resultatlista finns nu här: https://idrottonline.se/FaluIKSkidklubb-Skidor/globalassets/falu-ik-skidklubb—skidor-lilla-skidspelen-2019/dokument/resultat_lor.pdf

http://www.adamsteen.se/
Previous articleLilla SS i eftermiddag
Next articleNy tävling idag!

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe