3,10 timmar cykel med Amanda!

Amandas favoritbrillor är mina Oakley Jawbreaker med polariserad lins
-”Hur lång blir den där turen då?”, frågade Amanda 
– ”Nja, det blir väl en 6-7 mil kanske”, svarade jag
Idag blev det alltså den första landsvägsturen för året och vilken tur sen då. En riktigt fin vända över: Torsång – Milsbo – Stora Skedvi – Bispberg (Bispbergs klack) – Säter – Gustafs – Romme – Spraxkya – Alderbäcken. Tanken var att åka raka vägen hem från Romme, men jag lirkade lite med Amanda så vi fick en liten skarv över Spraxkya också, trots att hon just i det ögonblicket hade en ”formsvacka” enligt egen utsago. Det gick hur som helst bra, även om både jag och Amanda var lite krokiga mot slutet. 
Till en början av turen var det rätt gynnsamma vindar, men mellan typ Torsång och Stora Skedvi så var det en rejäl rak motvind. Varenda flagga jag skönjde längs vägen stod rätt ut mot oss. Vis av erfarenhet från de senaste åren så brukar ju motvinden följa mig var jag än åker, så döm om min förvåning när vi vände hemåt mot Säter och sedan Gustafs när vinden var med oss. Plötsligt händer det! 
Det var inga diamantben på mig idag, blev faktiskt rätt trött efter typ två timmar. Stannade till på Ica i Gustafs och köpte en banan, sedan kändes det bättre igen. Tycker dock att Amanda gjorde det fantastiskt bra som kunde cykla så pass långt och länge. Förra året så cyklade vi en tur på 6-7 mil tillsammans, idag blev det 89 kilometer och 3,10 timmar. Imponerande! Jag fick även till ett rätt skapligt distanspass med helt okej puls, 114 i snitt. Nästa gång blir det en vända bortåt Insjön och därefter kanske Amanda är redo för den fruktade Väggenrundan?!
Så långt har det varit en rätt bra träningsvecka och imorgon tänkte jag avsluta den med lite löpning. Fint att vara igång så smått. Tänker att jag bara underhåller med lite intervaller med SkiErg, fortsätter få till bra löpbandspass, kommer igång med distanspass på löpningen och även kickar igång styrkan nästa vecka. Ingen stress, utan försöker få till bra pass och även kanske lite längre pass på lediga dagar. 
Hörs imorgon!

http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe