Väntat resultat på Orsakajt’n

Ja, hörni. Som vanligt när jag är i farten så slutar det i misär och elände. Idag var inget undantag. Egentligen så kan jag väl inte vänta annat efter min period bakom mig med flera veckor av en förkylning fram och tillbaka. Det är ju inte många bra pass jag har fått till, så då kan man väl inte vänta sig några stordåd. Men ändå så vill jag ju lyckats och ändå så tror jag ju att det ska gå i alla fall. 
Det kändes rätt bra och kontrollerat till en början. Trodde att jag skulle klara att hålla farten, men efter 6-7 kilometer tog krafterna slut och jag orkade helt enkelt inte längre. Resten blev en kamp om överlevnad. Banprofilen är sluttande nedför, så man kan lätt tro att det ska bli snabba tider, men det är alltid så sjukt tungsprunget på denna banan och givetvis var det rak motvind hela loppet. Kul. Tiden på mina 15,21 kilometer enligt klockan blev 58,50. Tragiskt dåligt. Men det är väl bara att finna sig i att jag är just tragiskt dålig i allt jag tar mig för. Här har ni lite siffror från dagen:


Jag sprang i mina Hoka Tracer 2 och dom levererade åtminstone. 

http://www.adamsteen.se/
Previous articleOrsakajt’n idag
Next articleTrevlig midsommar

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe