Djurpark – 65 min stakning – träffat Alex Schulman

Inledde dagen med en stakvända på mina Elpexfyror. Inget märkvärdigt alls. Körde en mil bort på cirka 36 minuter, vände hemåt och skruvade upp tempot lite så att jag på hemvägen snittade strax över 20 km/h. Totalt fick jag ihop 65 minuter, 20,2 kilometer och 80 höjdmeter. Hela gänget var med på cykel. Trevligt. 
Efter träningen blev det en snabbdusch och sedan skyndade vi oss iväg i bilen upp till Rute stenungsbageri. Ett av mina mål med denna resa var just Rute och detta:

Att få träffa Alex Schulman. Jag har länge varit ett stort fan av honom och läst flertalet av hans böcker. Vi pratade ganska länge, han var oerhört trevlig och jordnära. Han frågade mig en massa saker och vi pratade lite löpning och längdskidåkning faktiskt. Innan jag gick fram och i början när vi pratade så var jag galet nervös och ”starstrucked” men det gick över ju mer samtalet flöt på! Skoj. Fick även hälsa på hans fru Amanda som även hon verkade trevlig. 

Igår när vi kom hem från löptävlingen så bevittnade jag denna fina syn! 

Resultatet från gårdagen. 

Under gårdagen så åkte vi bort till Gotlands djurpark. Så att Alfons fick göra något roligt också. Vi kollade på en massa djur och Alfons fick rida en sväng på en häst. Trevligt! 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Skierg-PERS!!!

Såja Adam, där satt den! Smattrade in ett nytt prydligt pers på mitt ”härliga” 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1’-pass idag på Skiergen. Än kan gubben! Såhär var min kväll upplagd: Skierg...

Blandad tröskel + hårt

Yes, klar! Pass nummer två blev en ny variant. Som vanligt 10 minuter före och efter i sub 2,00-tempo, 2 x 20 snabba drag på...

3 x (5-3-2’) löpband

Hej där. Dagens första intervallpass är klart och det kändes bättre nu än på några dagar. Glädjande! Upplägg som följer: - 10 min uppvärmning @ 15 km/h,...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe