En vann och en förlorade

Goder afton. 
Då var vi klara med tävlandet för idag. Som det känns nu och som det kändes under loppet så är vi nog klara med allt tävlande för all framtid också. 
Jungfruloppet stod på schemat idag, start i Lickershamn och målgång vid Kinnerstugan. Banan var väldigt fin på små stigar längs kusten. Men banan var ingen höjdare för min del att tävla på, alldeles för svårsprunget för min smak. Men trots det så kunde jag ändå ta ut mig det som fanns i kroppen, tråkigt nog så fanns det inte så mycket kräm idag. Som vanligt när jag är i farten… I starten och under de första fem kilometerna så kändes det skapligt, då låg jag i rygg på trean, men därefter dog jag och sen blev jag less. Resten av loppet blev mer eller mindre en plåga med inte den minsta ljusglimt. Efter två-tre kilometer så vrickade jag till foten också, men det kände jag inte något av under loppet, men nu dunkar det lite, typiskt. 
Tråkigt att jag inte kan känna mig pigg och stark. Kanske är det jag som är värdelös för all framtid nu, eller så är det en liten svacka till följd av dålig sömn och så vidare. Nåväl, det är semester denna vecka och jag har fått bra träning idag. Simon vann i alla fall, så jag får glädjas åt honom! Jag har dock ett till glädjeämne och det är att vaderna höll. I förrgår och igår så hade jag galet ont, men efter en rejäl massage med tummarna och en bandyboll så släppte det som tur är. 
Jag sprang i mina Hoka Tracer 2 idag, inte optimalt val såhär med facit i hand. Jag skulle ha valt mina Evo Jaws. Dock så hade inte det gjort något åt resultatet, det finns nog inte skor i världen som kan få fart på den här dönicken mer..
Siffror från loppet enligt klockan: 47,29 min, 12,47 km, 181 snittpuls, 190 maxpuls, 3,49 min/km snittfart, 70 höjdmeter, 50 fallmeter. Femma kom jag förresten. 
Tack för idag!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

4 COMMENTS

  1. Älskar din ärliga blogg Adam! Du skriver alltid vad du känner, inte många bloggare som gör det. Utan de flesta ska alltid ha en positiv fasad. Kämpa Adam!!!!!!!!!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe