Gett kroppen en duvning på gymet

Efter allt svullnade den senaste tiden så fick det bli fasta idag och träning på just fastande mage. Jag föredrar helst att träna distans när jag fastar, därefter gym och sist intervaller. Men mitt midjemått struntar ju i allt det där, så det gäller att passa på och att försöka minska ner det igen. För vilken gång i ordningen är dock oklart.
Jag stakade på Elpexfyrorna ner till Actic Maserhallen och betade sedan av mitt andra pass med sex repetitioner. Jobbigt, jävligt, svettigt och kämpigt. Men något som måste göras tyvärr. Just nu känns alla pass jobbiga och slitsamma, undrar om det är åldern eller huvudet som spökar?! 
Såhär körde jag i alla fall:
– Marklyft: (uppvärmning: 10 x 90 – 6 x 100 – 4 x 120 kilo) 4 x 6 @ 135 kilo
– Knäböj: (uppvärmning: 10 x 60 – 6 x 70 – 4 x 90 kilo) 4 x 6 @ 105 kilo 
– Frivändningar: (uppvärmning: 10 x 50 – 6 x 60 – 4 x 70 kilo) 4 x 6 @ 72,5 kilo
– Chins 10 x 10, start varje minut
– TRX, 4 övningar för bålen, 3 set och 8 – 16 repetitioner 
Avslutade träningspasset med totalt 30 minuter stakning och 10 stycken inlagda spurter á 25 stavtag. Trött som vanligt, men ett bra pass!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe