Följande klubb kommer jag representera i vinter

Från min seger i Sixten Jernberg memorial 2017, efter att ha glidit förbi Axel Bergsten in i mål. Ett fint ögonblick och en bra dag. Minns att kroppen inte kändes på topp, men att vi just fått reda på att vi skulle få tillökning till den hösten!

Här har vi då mitt avtal, eller ja, en liten del av det med min nya klubb till vintern, alltså Team Ormsalva Athletic Club. Jag har tidigare tävlat för Ormsalva på Vasaloppet 2015, ni kanske minns hur det slutade? 48:e plats i mål, direkt därefter möte med jury då jag hade för stor reklam på benet och riskerade diskning. Det hela gick väl och slutade med böter. Det var tider det! 
Det känns skönt att åter få representera en dalaklubb, då jag själv är bördig från trakten. Det har varit några fina år med AXA Sports Club och det är inga hard feelings mellan oss. Axa hade inte möjligheten att hjälpa mig på samma sätt längre, jag hade fått täck kvar för dom, men väljer nu alltså Ormsalva istället. Det ska bli spännande och roligt! Tack för att jag fick den möjligheten och tack för de fina åren hos Axa. 
_____
Idag väntar sista dagens arbete för denna vecka. Imorgon har jag tagit ledigt, då vi åker till Stockholm. Planen för dagen är ett lite lättare stakintervallpass och imorgon ett kortare pass stakning distans. 
Vi hörs senare!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

90 min i regn

Regnjacka på, som vanligt numer.. Godkväll! Hur mycket regn finns det ens? Obegränsat känns det som. Det har dock inte stoppat mig från att varken cykla...

10 – 7,5 – 5 – 2,5’

Brusalabacken i bakgrunden   Hej! Ett litet intervallpass är avklarat. Jag körde ett inte alltför allvarligt, långt eller hårt pass. Ville mest få flåsa lite lätt. En uppvärmning...

Lätt och kort

Swixtröja och 2XU-tights på. Inte alltför stygg kombo!   Tjena! Enligt planen idag så körde jag ett lättare stakpass på 1,45 timmar (27 kilometer) på mina Swenor...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe