Träflasklöpet idag

Börjar med tre bilder från gårdagens skogsbesök. Alfons trivdes som fisken i vattnet. Speciellt då det fanns en bäck i närheten som han kunde kasta pinnar, kottar och träbitar i. 
Imorse blev vi väckta klockan 05,30. Lägg där till att jag inte kunde somna igår, som vanligt den senaste tiden. Det blir en ond cirkel. Jag ligger och oroas över att inte kunna somna då tiden går. Samtidigt som jag vet att Alfons kommer att väcka oss tidigt som skräcken. Inte så konstigt att jag är trött, sliten, seg, hängig och på dåligt humör. Sömnskulden den senaste veckan ligger nu på 10% om jag siktar på åtta timmar per natt. 
Idag är det Träflasklöpet, 18 kilometer löpning i Sundborn. Sveriges näst äldsta terränglopp efter Lidingöloppet. Förra året sprang jag bra (3:a på 1,07,19och var inne i en bra trend med bra känsla hela hösten. Kroppen kändes pigg (vad jag minns) och det flöt på bra. Nu känner jag mig mest trött hela tiden. Men vem vet, det kan ju bara vara inbillning också. Jag har ju fått till bra löppass och skapliga tävlingar. Det är bara de senaste dagarna som känts sega, mest troligt på grund av lite sömn. Det ska väl vända någon gång antar jag. 
Starten idag går klockan 12,10. Hoppas jag har vaknat till lite mer då. Förhoppningen är att få till ett stabilt lopp i en något högre fart än Lidingöloppet-fart. Förra året snittade jag 3,45 min/km på Träflasklöpet, klarar jag i närheten av det så får jag vara nöjd. 
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

35,6 kilometer löpning

Tjena! Idag har jag bränt av ytterligare ett fint löppass på över tre timmar! Denna gång blev det en lite annorlunda vända än de senaste gångerna....

20 stakintervaller

Med pannlampan på huvudet och mina Elpex 3 på fötterna så drog jag i eftermiddags ut på ett stakintervallpass. Det blev i princip samma vända...

Två h stak

Tråkig rubrik, tråkig dag, tråkigt pass och tråkigt väder. Ungefär så kan vi sammanfatta dagen. Jag kan åter ställa mig frågan: varför gör jag...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe