Ett jävligt gympass + rullskidor och spurter

Jag tycker det är skönt att träna i stödstrumpor när vikterna börjar bli lite tyngre på gymet. Inbillning kanske, men det känns bättre. Annars så är det nästan uteslutande för återhämtning som jag använder dessa strumpor och på vissa lugnare löppass för att försöka eliminera skaderisken.
Goder afton!
Världsmästerskapen i dåligt väder verkar gå av stapeln för närvarande, så jag är ganska nöjd över att träna kunna inomhus. Även om det blev rullskidor till gymet och rullskidor hem + extrasväng. Stakade på mina elpexfyror, körde raka vägen dit och en liten omväg + 10 spurter á 25 stavtag på hemvägen. Skramlade ihop cirka 11 kilometer och lite drygt 40 minuters åkning. 
Huvudsyftet med passet var dock gym och följande körde jag:
Marklyft: (uppvärmning: 10 x 90, 6 x 100, 3 x 110, 4 x 120 kilo) 4 x 4 @ 145 kilo
Frivändningar: (uppvärmning: 10 x 50, 6 x 60, 4 x 70 kilo) 4 x 4 @ 77,5 kilo
Knäböj: (uppvärmning:10 x 60, 6 x 70, 4 x 90 kilo) 4 x 4 @ 120 kilo (inte djupa alls)
Chins: 10 x 10, start varje minut
TRX: 4 övningar, 3 set, 8 – 16 repetitioner, fokus på bål + ”skidåkarmuskler”
Det kändes väl helt okej idag. Men dessa pass är så ångestframkallande inför varenda lyft att jag bara vill sjunka genom golvet. Speciellt frivändningarna som är sjukt tuffa för mig på dessa vikter och det blir en jävla vila mellan för att överhuvudtaget orka med att få runt stången. Men nu är det ”bara” två pass med 2:or kvar på detta mördarprogram, sedan väntar lättare pass på styrkan och det längtar jag efter!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Halvlång och halvtråkig distans

Tjena, Tjena, Foto-Micke hära! Idag slog jag nog nästan rekord i att komma iväg sent på en ledig dag. Det började med att jag la...

10 x 6 minuter, mot vädrets makter

Hej. Tänk att varenda träningspass är som ett krig numer. Först med att ta sig ut, bara det är tungt nog. Därefter ska vädret ständigt...

Morgonhets på löpbandet

Hej! Idag känner jag mig nöjd med mig själv. Inte bara nöjd med att jag genomfört ett träningspass, utan också för att jag gick upp...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe