Nailner

Hej på er.
Fick hem produkter från Nailner för en tid sedan. Jag har problem med mina tånaglar som har nagelsvamp. Det är ungefär hälften av mina tår som har blivit angripna. Jag har därför börjat använda Nailners pensel och penna. Det i hopp om att mina tånaglar ska bli bättre och finare. Hoppas på gott resultat! Då jag väldigt ofta har pjäxor och löpskor på mig, så blir det ju tyvärr en grogrund för nagelsvamp.
Tack för hjälpen Nailner!

http://www.adamsteen.se/
Previous articleTrivs med livet!
Next articleTvå timmar bakhalt

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe