Rustad för vintern med däckbyten, nya stavar och så vidare

Tjena tjena!

Detta blev en bra helg ändå, trots förkylning  och missad träning. Under gårdagen så började vi med att plocka ihop i huset lite smått, sedan slutade det med att vi gjorde en rejäl städning inklusive fönsterputs. Skönt att ha betat av det. 
Dagen fortsatte med att jag kapade upp mina nya Leki-stavar och även bytte handtag på något par:

Jag gillar verkligen mina Leki-stavar. Det första paret jag fick för att testa under sommaren 2017 hänger med fortfarande som rullskidstavar, dom är fortsatt styva och bra. Grymt!
Efter att vi hade städat klart huset så gick vi till Willys för att handla och för att få någon form av motion. Väl hemma igen så tog vi bilen till Falun för att byta däcken på bilen. Sjukt skönt att ha gjort klart allt detta redan innan denna veckan. Planen tidigare var att byta alla däck och kapa stavar under denna vecka när jag är mer ledig, men det blev alltså klart redan i helgen. Nu kan jag släppa det. 
Vad det gäller min förkylning så knegar jag på med:

Ja, ColdZyme. Jag tycker detta har hjälpt mig förr, speciellt om jag känt mig på väg att bli sjuk så har jag kunnat bli kvitt symptomen. Har dock fortsatt ont i halsen idag, men jag har inga andra symptom på en förkylning förutom det och halsen känns något bättre. Hoppas nu att det går åt rätt håll så att jag inom kort kan träna igen. Tror inte att jag blir speciellt mycket sämre av detta då jag ”bara” haft ont i halsen och inte legat däckad. Någon dag i träning så borde jag vara tillbaka på samma nivå igen. Trist dock att inte kunna få träna som jag vill. 
Denna dag kommer väl inte bjuda på så mycket mer än promenader och leka med Alfons + Boris.
Vi hörs!
http://www.adamsteen.se/

Related Articles

Sånär på 36 kilometer

Tjena! Kolla in min senaste vlogg och prenumerera på kanalen tack. Idag har jag slitit mig igenom veckans tredje och det sista löppasset innan Lidingöloppet. Nu...

Styrka och stakning

Återigen långärmat och långa tights. Vi går mot mörka tider.. Tjena! Det har tränats idag igen. Var så säkra på det. Denna gång så började...

Ytbehandling

  Hej kära bloggläsare! Ett ämne som i alla fall jag tror inte så många har koll på är förgyllning och förzinkning av olika typer av material eller...

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

698FansLike
3,527FollowersFollow
853FollowersFollow
375SubscribersSubscribe